Компанія Hosper є виробником і постачальником високоякісного обладнання для професійної кухні кафе, барів, ресторанів та інших підприємств громадського харчування, серед якого грилі, мангали, печі на вугіллі Хоспер та ін. Вугільні печі Хоспер, закриті мангали, грилі, коптильні, робати-гриль дозволяють значно розширити пропоноване ресторанне меню, збільшити потік клієнтів і прискорити процес приготування мангальних страв. А столи, стелажі та мийки з нержавіючої сталі також допоміжне обладнання на кухні ресторану, яке виготовляється на замовлення за вашими розмірами.
Закриті мангали Хоспер, грилі, мангали для ресторанів, кафе, їдалень виготовляються з нержавіючої або чорної сталі. Залежно від виду обладнання, в комплекті поставляються грати, збоні золи, аксесуари для Хоспера, підставки для стікання жиру. Для регулювання інтенсивності потоку тіла використовуються якісні перемикачі. При покупці на всю продукцію, а також матеріали виготовлення надаються сертифікати якості. Наше обладнання не поступається за імпортною якістю, але при цьому вартість обладнання на порядок нижча.
Нашим клієнтам ми пропонуємо ремонт, а також надаємо гарантію на 12 місяців та сервіс грилів, мангалів, печей на вугіллі Хоспер та іншого обладнання для професійної кухні підприємств громадського харчування. Ми використовуємо перевірені комплектуючі українського виробництва, які завжди є в наявності та доступні для продажу за вигідними цінами.
Пропоноване обладнання для громадського харчування (грилі, мангалів, вугільних печей Хоспер) допомагає значно розширити меню ресторану, збільшити потік відвідувачів та прискорити процес приготування страв. До переваг запропонованого обладнання для кафе, барів, ресторанів також належать:
Наша компанія з урахуванням усіх нюансів підприємства, особливостей приміщення та пропонованого меню здійснює підбір найбільш оптимального професійного мангального обладнання для кафе, барів, ресторанів та інших підприємств громадського харчування. Так, вугільні печі Хоспер, смокер-грилі використовуються як для приготування шашликів на шампурах, так і для обсмажування стейків, а страви з терпкуватим ароматом диму дозволить приготувати унікальну конструкцію коптильні.
Співпрацюючи з вітчизняним виробником, компанією Hosper, ви можете не турбуватися про безпеку роботи купленого обладнання на професійній кухні, розширіть асортимент ресторанного меню та підніміть імідж вашого закладу.